Van 13 tot en met 19 mei is het de Week van de Stenen Winkel. Foto: PR
Van 13 tot en met 19 mei is het de Week van de Stenen Winkel. Foto: PR

Week van de Stenen Winkel

Zakelijk

OOST GELRE - Stenen winkels maken de steden en dorpen waarin we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Deze ondernemers zorgen voor de leefbaarheid van de stad en/of dorp, zij sponsoren vaak uw verenigingen, organiseren de sinterklaasintocht etc.

Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een week waarin de zelfstandige winkelier in de buurt in het zonnetje staat. Als lokale uitgever van de Groenlose Gids en Elna ondersteunen we deze actie door samen met de lokale ondernemers voor promotie te zorgen en roepen we nogmaals ondernemers op om zich hiervoor aan te melden: www.weekvandestenenwinkel.com

De aanmelding is geheel gratis. Na je inschrijving ontvang je via de organisatie van de ‘Week van de Stenen Winkel’ alle verdere info en begeleiding.Ook bij de lokale uitgever van deze krant (Groenlose Gids en/of Elna) kun je als ondernemer terecht om de week te ondersteunen met je acties in de krant of op de lokale nieuwssite.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant